1-3 dages levering |14 dages returret |Unikt sortiment

hosmøghe.dk sørger for levering med Post Danmark eller Danske fragtmænd (med mindre andet angives) til modtager på den dato der er ønsket i bestillingen. Rettidig levering forudsætter dog at Post Danmark overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos Post Danmark, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. Post Danmarks kvalitetsmål omkring leveringssikkerhed er minimum 97% for brevpakker og minimum 99% for pakkepost. Bemærk dog at disse procentsatser er gennemsnitlige, og kan dække over store lokale og tidsbegrænsede variationer. hosmøghe.dk kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Post Danmark. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, efterlyser vi forsendelsen hos Post Danmark. Såfremt at forsendelsen ikke kan findes hos Post Danmark (at Post Danmark informere os om at pakken er bortkommet) sender hosmøghe.dk naturligvis en ny forsendelse til dem.

Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af Post Danmarks målsætning om dag-til-dag levering, idet forsendelser til disse område i nogle tilfælde kan vare 2 dage. hosmøghe.dk tager altid udgangspunkt i dag-til-dag levering. Som afsender kan du evt. vælge leveringsdatoen én dag tidligere for at kompensere for dette.

Der leveres også til Færøerne, Grønland, Norge, Sverige og Island og der opkræves forsendelsesgebyr på 200,00 DKK (pakkeforsendelse med forsikring).