HVAD ER REIKI HEALING?

 
Det Reiki kan gøre, er at afbalancere kroppens energisystem, reducere stress og lindre fysiske og følelsesmæssige helbredsproblemer i en meget blid men kraftfuld måde.

Reiki behandler kroppen som en helhed ved at tage fat på de grundlæggende årsager, snarere end blot de fysiske symptomer. Som en supplerende behandling fungerer det også effektivt sammen med traditionel medicin, reducerer bivirkninger af ordineret medicin og fremskynder helbredelse fra medicinske procedurer.

Reiki er et japansk ord der betyder "universel livsenergi". Det er en blid og effektiv healingsmetode der skaber ro og balance i sind og krop. Metoden kan fjerne stress og støtter kroppens egen naturlige evne til at helbrede sig selv.

Reiki er en urgammel metode til healing ved håndspålæggelse, som menes at stamme helt tilbage fra Lemurien og Atlantis. Herfra blev den bl.a. ført videre til Egypten.

Mange mener, at det er den metode, som blev brugt af de to spirituelle mestre Buddha Sakyamuni og Jesus Kristus. Andre anser den for en gammel tibetansk buddhistisk healingsmetode.

Uanset hvor den oprindeligt kommer fra, blev Reiki genopdaget af den japanske munk Mikao Usui, der søgte efter den metode, som Buddha og Kristus brugte til helbredelse ved håndspålæggelse - en healing af både krop, sind og ånd. Han genfandt symbolerne og indvielsesmetoden efter mange års søgen i USA, Japan og Tibet, efter at have læst gamle buddhistiske sutraer* og til slut 21 dages fastende meditation. *(Sutra: er navnet på en bestemt type litteratur med domicil i Indien, hvis formål er skriftligt at udtrykke sig så kortfattet som muligt (komprimerede regler)).

Healingen afbalancerer kroppens energier, så der opnås åndelig ligevægt og et mentalt velbefindende.

Det kan løsne op for blokeret energi og kan fremme en tilstand af total afspænding. Der er tale om en universel energi, der efterlader klienten styrket og afbalanceret bagefter. Der opstår en dyb følelse af ro og afslapning.
 

Healingen foregår liggende på en briks. Alt tøj beholdes på under behandling. Fodtøj tages dog af.
En behanding med Reiki-healing varer ca. 1 time.
Pris 400 kr. Eller 3 behandlinger 1000 kr.
 
  For tidsbestilling:
  kontakt mig på 27597858
  eller kig ind i butikken.
 
  Kærlig hilsen Pia