1-3 dages levering |14 dages returret |Unikt sortiment

Healing tilbydes

Jeg tilbyder healing. Healing er et fantastisk redskab til bl.a. stress, udbrændthed, ked-af-det følelse, depression, følelsen af at være kørt fast eller træt, manglende energi og overskud.

Healing er særdeles effektiv når man har disse symptomer, og jeg oplever at mange af mine klienter har en følelse af at se lysere på tingene allerede efter første behandling. Men det er individuelt hvor mange behandlinger der er nødvendigt. Jeg anbefaler tre behandlinger, gerne med en uges mellemrum. For nogle er en enkelt behandling dét der skal til for at få flyttet fokus væk fra det triste og hen på dét der kan være med til at gøre hverdagen lysere. Det kan være svært selv at flytte sit fokus og her kan healingen og en snak være dét der skal til.

 

Healingen afbalancerer kroppens energier, så der opnås bedre åndelig ligevægt og et mentalt velbefindende. 

Healingen kan løsne op for blokeret energi og fremme en tilstand af total afspænding. Der er tale om en universel energi, der efterlader klienten styrket og afbalanceret bagefter. Der opstår en dyb følelse af ro og afslapning.

 

Healingen foregår liggende på en briks. Alt tøj beholdes på under behandling. Fodtøj tages af.
 

En behanding med Reiki-healing varer ca. 1 time.
Pris 400 kr. Eller 3 behandlinger 1000 kr.

 

Har du lyst til at prøve en healing? Så kontakt mig på mobil 27597858 eller kig ind i butikken. 
 

Kærlig hilsen Pia
 

Info om mig: Jeg er uddannet reiki healer I - II - III , har fysiurgisk massør uddannelse fra Aalborg Massage Skole og har sjælens lys uddannelse hos Camillia Rosendal.